همه نوع مطلبی اینجا پیدا میشه دانلود,عـکس,آهنگ,آموزش,اخبار,دانشگاه,بیوگرافی,علمی,برنامه,سرگرمی,مطالب جالب
خبر راه اندازی موتور جستجوگر ملی با نام “یاحق” که قرار است به رقیبی جدی برای یاهو و گوگل برای استفاده کاربران ایرانی تبدیل شود بی شک یکی از مهمترین اخبار فناوری اطلاعات ایران در سال ۸۹ بود که بازتابهای گسترده ای از سوی فعالان این حوزه با خود به همراه داشت. به گزارش خبرنگار مهر، اواخر مرداد ماه ا۸۹ رضا تقی پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از راه اندازی موتور جستجوگر ملی خبر داد و با بیان اینکه بسیاری از کشورها دارای موتور جستجوگر بومی هستند، اعلام کرد که ایران برای جوابگویی به نیازهای داخلی در نظر دارد موتور جستجوگر ملی راه اندازی کند که در برنامه پنجم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور نیز این طرح پیش بینی شده است. تقی پور با اعتقاد بر اینکه کشور ایران نیاز به موتور جستجوی بومی دارد تا در وهله اول اطلاعات تولید شده در کشور به خوبی و بدون سانسور و بدون گرایش مالی در دنیا منتشر شود خاطرنشان کرد: هدف دیگر از ایجاد موتور جستجوی ملی رقابت با کشورهای دارنده موتورهای جستجو است که در عمل بسیاری از منابع داخلی را اصلا در رتبه بندی های خود محسوب نکرده و یا با اغراض مشخص به عنوان نتایج جستجو منتشر می کنند. ادامه مطلب ... هر اندازه ایران خودرو و سایپا به دنبال طراحی خودرو ملی هستند ، خودروسازان نوظهور و خصوصی کشور حلقه مفقوده این صنعت را در محصولات ارزان قیمت ، کم مصرف و پاک میجویند. مینور نام نخستین خودرو برقی و کوچک شهری ایران است که توسط شرکت خودروسازی جنوب طراحی شده و قرار است به زودی به خیابان های ایران راه پیدا کند . به گزارش عصرخودرو، مینور (Minor) در لغت نامه انگلیسی به معنای کوچک و جزئی است که با توجه به جثه و کلاس خودرو برای آن برگزیده شده و ریشه ای در لغت نامه فارسی ندارد هر چند تلفظ صحیح آن در زبان انگلیسی به صورت ماینور است.
![]() ادامه مطلب ...
تاثيري مشابه پديده فيزوالکتريک كه كوره گازي را با فشار يك دكمه روشن ميكند، ميتواند در آينده، نيروي مورد نياز حسگرهاي بدن انسان را از طريق تنفس از راه بيني تامين كند.
ادامه مطلب ... استیون پل جابز، بنیانگذار، رییس و مدیراجرایی سابق شرکت اپل (ارزشمندترین شرکت فناوری جهان) روز چهارشنبه پس از چند سال مبارزه با بیماری سرطان، در سن 56 سالگی دار فانی را وداع گفت.
وی تنها چند هفته پیش بهدلیل مشکلات سلامتی از مدیریت اجرایی اپل خود استعفا کرده بود. شرکت اپل در بیانیهای اعلام کرد: «اپل نابغهای خلاق و رویایی و جهان، انسانی شگفتانگیز را از دست داد. گروهی از ما که آن قدر خوششانس بودند که توانستند استیو را بشناسند و با او کار کنند، دوستی عزیز و مربیای امیدبخش را از دست دادهاند.
استیو شرکتی را برجا گذاشت که فقط خودش میتوانست برپایش کند و روان او برای همیشه در اساس اپل باقی خواهد ماند». ما اکنون در سال ۲۰۱۱ زندگی می کنیم. سالها پیش از این، زمانی بود که اگر کسی می خواست در مورد آینده و رخدادهای غریبش بنویسد، تاریخ ۱۹۸۴ را انتخاب می کرد. یا عده ای سال ۲۰۰۰ را سالی رویایی و عجیب می دانستند، اما حالا مدتها از آن زمان گذشته و ما در آینده آن گذشته ها زندگی می کنیم. اگر کمی به دور و بر خودمان نگاه کنیم پیشرفت هایی را در عرصه علم می بینیم که شاید سالها پیش تصورش را هم نمی کردیم. درست است که هنوز به مریخ نرفته ایم و تا تشکیل فدراسیون زمین و تسخیر کهکشانها فاصله زیادی داریم، اما به نظر می رسد بعضی وقت ها باید خط باریک میان علم و تخیل را در موضوعات علمی تخیلی برداریم. در ادامه این ایمیل با معرفی هشت رخداد علمی الهام گرفته از داستانهای تخیلی با ما همراه باشید. ادامه مطلب ...
پژوهشگران ژاپنی سیستم جدیدی را توسعه داده اند که نه تنها تصاویر سه بعدی بدون نیاز به عینک را تولید می کند بلکه به کاربر اجازه می دهد که این تصاویر را لمس کرده و با آنها تعامل کند. دانشمندان دانشگاه کیو در توکیو سیستمی با عنوان RePro3D را توسعه داده اند که با ایجاد یک تصویر سه بعدی، توهمی جادویی را می سازد که می تواند با دست کاربر و بیرون از صفحه نمایشگر لمس شود. ادامه مطلب ... کشف جدید فیزیکدانان سرن شاید در چند جمله ساده خبر از وجود ذراتی سریعتر از نور را داده باشد، اما به نظر می آید همین چند جمله ساده در صورت اثبات شدن می تواند 10 پدیده بسیار مهم و در کل تمام جهان را تماما زیر و رو کند. دانشمندان رسما اعلام کردند که ذرات تحت اتمی نیوترینو محدودیت بالاترین سرعتی که در جهان وجود دارد را شکسته و به سرعتی بالاتر از سرعت نور دست پیدا کرده اند. ادامه مطلب ... آخرین مطالب ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نويسندگان پيوندها ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|||
![]() |