اسلایدر

همه نوع مطلبی اینجا پیدا میشه
 
همه نوع مطلبی اینجا پیدا میشه
دانلود,عـکس,آهنگ,آموزش,اخبار,دانشگاه,بیوگرافی,علمی,برنامه,سرگرمی,مطالب جالب

شما آدم خوش عکسی هستید یا خودتان را جزو انسان های بد عکس می دانید؟ تصویر بالا یک آزمایش توسط آقای ایستوود است که به خوبی نشان می دهد که این موضوع آنقدر ها هم ربطی به خوش عکس بودن یا بد عکس بودن ندارد و همه چیز زیر سر لنز دوربین ها است.

این تصاویر همگی در یک شرایط نور و تنظیمات گرفته شده اند و فقط تفاوت در لنز به کار رفته بوده است. لنز ها دنیا را نسبت به چشم ما متفاوت می بینند و نور را منحرف می کنند. علاوه بر اینکه در هر لنز فاصله سوژه نقش مهمی را بازی می کند.

در آزمایش آقای ایستوود تصاویر با لنزهایی از ۱۹ تا ۳۵۰ میلیمتری گرفته شده اند. در لنز های ۱۹ میلیمتری تاثیر کاملا واضح است و صورت کاملا دفورمه شده است. اما وقتی به لنز ۱۳۵ میلیمتری میرسیم به نظر میرسد بهترین نتیجه را داریم که البته این بستگی به سلیقه و نگاه افراد هم دارد. برای دیدن جزییات بیشتر بهتر است تصویر را در اندازه بزرگ تر ببینید.

اما نکته در اینجا است که هیچ عدد مشخصی برای عکس بهتر وجود ندارد و این بستگی زیادی به آناتومی صورت هر فرد دارد که با چه لنزی زیباتر و بهتر به نظر برسد. در واقع به همین دلیل است که برخی افراد در یک زاویه به خصوص فوتوژنیک هستند و از یک زاویه دیگر یا یک دوربین دیگر خوش عکس به حساب نمی آیند.



           
سه شنبه 17 آبان 1390برچسب:, :: 21:31
mahnaz

 هر سال حوالی ماه اکتبر / مهر، شهر دوبی مه سنگینی را در آغاز روز تجربه می‌کند. رطوبت بالای هوا در کنار افت شدید دما باعث پدید آمدن چنین شرایط جوی در بامداد این شهر حاشیه جنوبی خلیج فارس می‌شود.

منظره برج‌های مرتفع این شهر بخصوص برج خلیفه، بلندترین ساختمان حال حاضر در جهان که از میان توده‌های مه سربه‌فلک کشیده‌اند، به هنگام طلوع آفتاب دیدنی است.



           
سه شنبه 17 آبان 1390برچسب:, :: 21:30
mahnaz

                 

در نظر بگیرید با سرعت می رانید و یکباره عابر پیاده ای جلویتان سبز می شود. در آن واحد باید ترمز کنید. این برای همه مسلم است.

اما نکته در این است که گاهی پای شما از مغزتان فرمان نمی برد. در واقع پای ما با همان سرعت مغز عمل نمی کند وهمین است که باعث تصادف می شود.

اما آینده به همین وضع نخواهد بود. خودرو شما، فکرتان را می خواند. یعنی اینکه امواج مغزی راننده را دریافت می کند و بطور خودکار سرعت خودرو را کاهش می دهد.

این کاری است که پژوهشگران انستیتو تکنولوژی برلین انجام می دهند. در آزمایشات آنها، هر کدام از راننده ها کلاه های مجهز به حسگرهای دیجیتال می پوشند که امواج مغزی راننده را تشخیص می دهد.

مغز ضرورت ترمز کردن را 13 صدم ثانیه زودتر از عکس العمل پا برای ترمز کردن نشان می‌دهد. این زمان کوتاه وقتی خودرو با سرعت 100 کیلومتر در حرکت است ، به سه متر و نیم در بعد فاصله و در دنیای انسانی به تفاوت بین یک خراش ساده تا یک آسیب بسیار جدی ترجمه می شود.

بر اساس گزارش یورونیوز، این طرح هنوز باید چالش های زیادی را باید از سر بگذراند. کاری که محققان انستیتو تکنولوژی برلین انجام می دهند.



           
سه شنبه 17 آبان 1390برچسب:, :: 21:29
mahnaz

HTC Edge

اطلاعات جالبی در مورد یک تلفن هوشمند جدید از شرکت اچ تی سی به بیرون درز کرده است. این روزها تلفن های هوشمند با پردازشگر دو هسته تقریبا همه جا فراگیر شده اند. پس نوبت به نسل بعدی رسیده است: تلفن هایی با پردازشگر چهار هسته ای.

این تلفن جدید از اچ تی سی احتمالا نخستین گوشی است که یک سی پی یو با چهار هسته پردازشی درون خود دارد. پردازشگر Nvidia Tegra 3 قرار است چهار هسته با سرعت 1.5GHz داشته باشد. و اگر بقیه اطلاعات لو رفته از تلفن Edge صحیح باشد اینجا یک نمایشگر بزرگ 4.7 اینچی با رزولوشن 720p داریم به همراه دوربین ۸ مگاپیکسلی و یک گیگا بایت رم و ضخامت ۱ سانتیمتر.

مشخصات فنی تا حد زیادی شبیه تلفن HTC Rezoundاست که همین چند روز پیش معرفی شد. و حدس زده می شود که این تلفن از نسل چهارم شبکه موبایل هم پشتیبانی کند و با اندروید 4.0 وارد شود. اما برای زمان ورود اش احتمالا باید تا اوایل سال ۲۰۱۲ صبر کنید.

تا اینجا که حرف های مدیرعامل انویدیادرست از کار در آمده است.تبلت چهار هسته ای را که دیدیم. این هم احتمالا اولین تلفن چهار هسته ای خواهد بود.



           
سه شنبه 17 آبان 1390برچسب:, :: 20:45
mahnaz

                                 

براساس محاسبات رياضي، حجم كل اطلاعات اينترنت به سبكي يك توت‌فرنگي بزرگ است!

 اين اندازه‌گيري با تقليد از شيوه يك رياضيدان به دست آمده كه اخيرا با محاسبه انرژي حاصل شده توسط الكترونها در زمان ذخيره اطلاعات و وزن اين انرژي، به اين نتيجه رسيده بود كه خوانندگان كتابهاي الكترونيكي به مرور وزن كسب مي‌كنند.

 جالبتر اين كه با وجود اين وزن كلي 50 گرمي، اطلاعات واقعي درون اينترنت از وزني كمتر از يك ذره غبار برخوردار است.

 براساس اين محاسبه، عدد 50 گرم، وزن تمام الكترون‌هاي موجود در الكتريسيته براي به كار انداختن اينترنت براي حدود 75 تا 100 ميليون سرور پشتيباني اينترنت بوده و رايانه‌هاي خانگي جزو آن نيستند.

 كل اين ميزان به اندازه حدود 40 ميليارد وات است كه وزني معادل يك توت‌فرنگي درشت دارد.

 حتي اگر بخواهيم تمام رايانه‌هاي خانگي را نيز به اين ميزان بيفزايم، وزن آنها به سختي از سه توت‌فرنگي فراتر خواهد رفت.

 وزن داده‌هاي ذخيره شده در اينترنت حتي بسيار كمتر است. تعيين كميت ميزان داده موجود در اينترنت بسيار مشكل بوده و شبكه Vsauce از برآورد اريك‌اشميت در يك تاريخ خاص استفاده كرده است.

 بنا به برآورد اشميت، پنج ميليون ترابايت اطلاعات در اينترنت وجود داشته كه سهم گوگل از آن تنها 0.04 درصد است.

به تخمين شبكه Vsauce، وزن كلي داده‌ها بر اين اساس، 0.02 ميليونيوم يك اونس است.



           
سه شنبه 17 آبان 1390برچسب:, :: 9:37
mahnaz

تنها شش هفته بعد از ارایه فایرفاکس نسخه 7 حالا می توانید نسخه 8 این مرورگر محبوب را دانلود کنید. البته این نسخه از فردا به صورت رسمی ارایه می شود اما فایل آن از هم اکنون روی سرورهای موزیلا قابل دانلود است. دانلود کنید:

نسخه ویندوز- نسخه مک



           
سه شنبه 17 آبان 1390برچسب:, :: 9:33
mahnaz

                                                 

قبلا ضرر دهی سونی خواندید. در دنیای فعلی فناوری اوضاع برای چند شرکت که از غول های تکنولوژی به حساب می آید زیاد خوب نیست. سونی و شرکت ریم (که آن را با محصولات بلک بری میشناسید) طی چند سال گذشته وضعیت خوبی در بازار نداشته اند و زنگ خطر برای این شرکت ها به صدا در آمده است.

سایت تک کرانچ در تحلیل اش اعتقاد دارد که سونی زمانی مشهور ترین و بهترین محصولات جهان را تولید می کرده. اما با طلوع فناوری موبایل و تصمیم اشتباه سونی در همکاری با اریکسون. (تصمیمی که همین چند روز پیش پس از ۱۰ سال به پایان رسید) این شرکت در مهم ترین بازار حال حاضر دنیا عقب افتاد.

از طرف دیگر سونی در شاخه های مختلف بهترین محصولات جهان را تولید می کرد. اما هر کدام از این بازار ها توسط رقیبان سونی مانند سامسونگ، دل، اپل و اچ پی یک به یک از دست اش گرفته شده اند.

سونی بهترین پخش کننده های موسیقی را در جهان تولید می کرد (نام واکمن را یادتان هست؟) اما سال ها است که یک محصول برتر و پرفروش در این زمینه نداشته است و اپل بازار اش را تصرف کرده. سونی به خاطر لپ تاپ هایش شناخته می شد اما حالا دل و اچ پی این بازار را از دستش خارج کرده اند و سونی به خاطر تلویزیون های خوب و سیستم های صوتی عالی اش مشهور بود و سامسونگ حالا این بازار اش را در دست گرفته است.

داستان برای شرکت ریم هم نسبتا مشابه است. هر چند این شرکت به خاطر نبود خدمات اش در ایران کمتر شناخته شده است. اما بد نیست بدانید «ریم» تا همین چند سال پیش بازار تلفن های هوشمند را در آمریکا در تصرف خود داشت و حالا در وضعیت خوبی قرار ندارد.

این دو شرکت بسیاری از محبوب ترین فناوری های جهان را به ما عرضه کرده اند، اما دنیای رقابت جایی برای عقب ماندن باقی نمی گذارد. سونی طی چند هفته اخیر نشان داده که تصمیم های بزرگی برای تغییر گرفته و می خواهد روح جدیدی در بازارهایش وارد کند. باید ببینیم این غول ها در مقابل رقبیان متعدد و باهوش خودشان چه کاری از پیش میبرند. آیا همچنان روندی نزولی خواهند داشت یا اینکه راهی برای خروجی از وضعیت فعلی پیدا می کنند.



           
سه شنبه 17 آبان 1390برچسب:, :: 8:59
mahnaz

 

                                

شاید شما هم یادتان می آید زمانی را که برنامه های تلویزیونی با پخش تصاویر گمشدگان شروع می شد و کودکانی که منتظر بودند برنامه مورد علاقه خودشان را تا چند دقیقه دیگر ببینند، لحظه های سختی را تا شروع برنامه کودک می گذراندند. حالا تولید کفشهای جدید مجهز به جی پی اس می تواند هم برای کودکان خوب باشد و هم برای کسانی که ضعف حافظه دارند. تا دیگر کسی گم نشود.

این کفشها که توسط شرکت GTX Corp طراحی و عرضه شده اند در قسمت پاشنه مجهز به ست GPS شده اند. به این ترتیب شما می توانید در هر لحظه محل دقیق این کفشها (یا موقعیت کسی که آنها را پوشیده است) را ردگیری کنید. این کفش برای والدینی که نگران کودکشان هستند یا برای افرادی که از ضعف حافظه یا آلزایمر رنج می برند می تواند مفید باشد.پیش از این نیز ابزارهای مجهز به مکانیاب GPS برای مقاصد این چنینی وارد بازار شده بودند. اما گم کردن ابزارهایی مانند دستبند یا ساعت مچی یا ابزارهایی که داخل کوله پشتی جاسازی می شوند خیلی راحت اتفاق می افتد. در حالیکه فراموش کردن کفش برای کسی که می خواهد از خانه خارج شود کمی سخت است.

باید اضافه کنیم که این کفشها دارای قابلیت هشدار هستند به صورتی که اگر کفش از محدوده مورد نظر شما خارج شود، بلافاضله هشداری برایتان ارسال خواهد شد و محل دقیق کفش (و البته صاحب کفش!) را اعلام خواهد کرد.



           
چهار شنبه 11 آبان 1390برچسب:, :: 21:12
mahnaz

نتایج یک تحقیق که بر روی 200 نفر انجام شد نشان داد که چرا محصولات اپل بیشتر از محصولات برپایه "آندروئید" جلب توجه می کنند.

 ارقام مربوط به فروش "آی- پد" و "آی- فن" نشان می دهد که اپل تا چه حد بر بازار این فناوریها سلطه دارد.

اما اکنون نتایج یک تحقیق نشان می دهد که علت این موفقیت تنها برپایه ویژگیهای فنی و یا عملکرد سیستم عامل و سخت افزارهای محصولات شرکت کوپرتینو نیست بلکه مربوط به جلب توجهی است که این دستگاهها دارند.



ادامه مطلب ...


           
چهار شنبه 11 آبان 1390برچسب:, :: 21:4
mahnaz

 دانشمندان هلندي موفق به ساخت يك ماده جديد شده‌اند كه مي‌تواند خود را در زمان شكستگي بدون نياز به چسب، ترميم كند.

 اين پلاستيك جديد تنها با نگه داشتن دو قطعه شكسته در كنار هم، به ترميم خود پرداخته و بدون استفاده از چسب آنها را به هم متصل مي‌كند.

 اين دستاورد بدين معني است كه شكسته شدن اشيايي مانند عينك يا اسباب بازي كودكان ديگر يك نگراني محسوب نشده و با نگه داشتن قطعه شكسته در محل خود، دوباره به حالت اوليه بازخواهند گشت.



ادامه مطلب ...


           
چهار شنبه 11 آبان 1390برچسب:, :: 20:58
mahnaz

در حال حاضر خریداران تلفن همراه هوشمند می‌توانند برای داشتن یک محصول جدید 2 روش را انتخاب کنند.

خریداران یا می‌توانند ایستادن در صف‌های طولانی را ترجیح دهند و محصول جدید را به همراه یک قرارداد 2 ساله استفاده از سرویس بیسیم اینترنت به مبلغ 199 دلار تهیه کنند، یا این‌که ایستادن در صف‌های طولانی اپل را بی‌خیال شوند و با پرداخت مبلغ بیستر، از شرکت‌های رقیب اپل مانند موتورولا یا سامسونگ و یا اچ تی سی (HTC) خرید کنند.

بر اساس گزارش نیویورک‌تایمز، از انتهای دهه 90 میلادی شرکت اپل برای رقابت با بزرگان دنیای رایانه تصمیم گرفت با گسترش خط تولید خود، قیمت محصولاتش را کاهش دهد.

جدای از رقابت اپل با سایر شرکت‌ها، اپل محصولات زیادی مانند آی‌فون، آی‌پد و آی‌پاد را برای اولین بار به کاربران معرفی کرد و به عقیده کارشناسان، سیاست اپل با عرضه این محصولات این بود که شمار زیادی از کاربران را به عنوان مخاطب اصلی این نوآوری‌ها مورد هدف قرار دهد. کما این که فروش نزدیک به 4 میلیون دستگاه آی‌فون 4S در هفته‌های اخیر گواه خوبی بر این ادعا است.

اکنون کارشناسان عقیده دارند اپل با افزایش ظرفیت تولید محصولات خود قصد دارد هزینه‌های تمام شده تولید خود را تا آن‌جا که می‌شود کاهش داده تا راه رقابت با سایر تولیدات شرکت‌های رایانه‌ای برایش هموارتر شود.



           
چهار شنبه 11 آبان 1390برچسب:, :: 20:55
mahnaz

 

قصد خرید یک لپ تاپ یا کامپیوتر جدید دارید. اما چگونه اطمینان داشته باشید کامپیوتری که می خرید واقعا از سخت افزار سالمی برخوردار است و فروشنده دستگاهی با قطعه ای معیوب در اختیار شما قرار نمی دهد؟ آن هم با این بازار و وجود قطعات با کیفیت نامناسب به همراه وضع بد گارانتی ها و خدمات پس از فروش. اگر لپ تاپ یا کامپیوتر جدیدتان اشکال سخت افزاری داشته باشد باید منتظر دردسرهای جدی باشید.

راه حل چیست؟ باید هنگام خرید تا جای ممکن کامپیوتر جدیدتان را تست و بررسی کنید. اگر اطلاعات لازم را داشته باشید به راحتی و با چند تست خودتان می توانید بسیاری از مشکلات سخت افزاری را کشف کنید. بنابراین دانستن این موارد هم به شما کمک می کند که کامپیوتر جدیدتان را تست کنید و هم می توانید به دوستان تان هنگام خرید کامپیوتر جدید کمک کنید. پس ادامه مطلب را از دست ندهید.



ادامه مطلب ...


           
چهار شنبه 11 آبان 1390برچسب:, :: 20:49
mahnaz

استخراج سرم آلبومین از برنج دست ورزی شده ژنتیکی به زودی می تواند مشکل کمبود منابع خونی و اهدا کننده های خون را در جهان برطرف سازد.

 شایعه چکیدن خون از سنگ و چوب در میان بسیاری از اقوام همچنان رواج دارد که بسیاری آن را غیر ممکن می دانند، با این حال محققان به تازگی اعلام کرده اند با ایجاد تغییرات کوچک ژنتیکی به زودی می توان شاهد چکیدن خون، یا دست کم پروتئینی از خون از دانه های برنج بود!



ادامه مطلب ...


           
چهار شنبه 11 آبان 1390برچسب:, :: 20:31
mahnaz

 

احتمالا شما شرکت ARM را می شناسید؟ شرکتی که سی پی یو بسیاری از تلفن های هوشمند و تبلت ها را تولید می کند و حالا دیگر برای خودش اسمی در میان غول های بزرگ تولید کننده پردازشگر یعنی اینتل و ای ام دی پیدا کرده است.

اما این شرکت با اینکه در پردازشگرهای موبایل قدرتمند است تا به حال در سی پی یو های کامپیوتر و البته سرور حرفی برای گفتن نداشته است. اما به نظر می رسد که موفقیت اش در بازار موبایل سبب شده که جرات پیدا کند چشم در چشم شرکت هایی مانند اینتل دوخته و وارد بازار پردازشگرهای ویژه سرور هم بشود.


حالا شرکت اچ پی اعلام کرده که می خواهد سرورهایی را با پردازشگرهایی برپایه ARM تولید کند که هم قیمت ارزان تری دارند و هم انرژی کمتری مصرف می کنند. شرکت اچ پی می گوید پردازشگرهای جدید تقریبا یک دهم پردازشگرهای فعلی برای سرورها انرژی مصرف می کنند و البته فضای بسیار کمتری را هم اشغال خواهند کرد.

البته این شرکت هم فعلا با احتیاط بازار جدیداش را شروع کرده و گفته استفاده از این پردازشگرها سبب نمی شود که شما نیاز به استفاده از پردازشگرهای قدرتمند مخصوص سرور را نداشته باشید و این سرورهای جدید برای کارهای سبک مانند میزبانی صفحات استاتیک و تصاویر مناسب هستند.

فعلا قرار شده تعدادی از این سرورها به صورت آزمایشی توسط اچ پی تحت بررسی قرار بگیرند و در صورت بازدهی مناسب شاهد استفاده از پردازشگرهای ARM به صورت وسیع روی سرورها خواهیم بود. تصورش را بکنید پردازشگرهایی که روی تلفن همراه تان قرار دارند آنقدر محبوب شده اند که قرار است روی سرورها هم از آنها استفاده شود.



           
چهار شنبه 11 آبان 1390برچسب:, :: 20:27
mahnaz
           
سه شنبه 10 آبان 1390برچسب:, :: 20:56
mahnaz

 

محدودیت انتقال فرکانسهای صوتی موبایلها و تلفنها یکی از عواملی است که مکالمه با موبایل را در اماکن شلوغ با دشواری مواجه کرده است.

 مکالمه ناموفق با موبایل در اماکن شلوغی مانند اتوبوس را بسیاری از افراد تجربه کرده اند. اما این تنها بلندی همهمه یا گیرندگی کم گوشی نیست که شنیدن صدای فردی که در پشت خط قرار دارد را دشوار می کند بلکه عوامل دیگری نیز در این پدیده نقش دارند.

 محققان می گویند از آنجا که موبایلها بالاترین دامنه صدای انسان را از بین می برند اصواتی با طول موج بالا که اطلاعات فراوانی را در خود دارند، کاربر موبایل شاید تمامی مفهوم آنچه مخاطبش پای گوشی به او انتقال می دهد را از دست داده و آن را درک نکند.



ادامه مطلب ...


           
سه شنبه 10 آبان 1390برچسب:, :: 20:45
mahnaz

 

شما یک بازیگر یا فرد مشهور در اجتماع هستید که از دست هواداران سمج به تنگ آمده اید. یا اینکه فردی مهم از نظر اقتصادی یا دولتی هستید که نیاز به زندگی در شرایط خاصی دارید. احتمال دارد یک دوست یا هم خانه ای مصرانه تصمیم دارد در زندگی شما سرک بکشد. شاید هم اینقدر داستان های پلیسی و جاسوسی خوانده اید که همیشه به همراه داشتن ابزارهای ضد جاسوسی احساس نیاز می کنید و کلا از این چیزها خوشتان می آید!

پس احتمالا این ابزارها می توانند حسابی به کارتان بیایند. در ادامه مطلب با ما همراه باشید.



ادامه مطلب ...


           
سه شنبه 10 آبان 1390برچسب:, :: 20:31
mahnaz

روش جدید جاسوسی آ‌ی‌فون از رایانه‌‌ها

به گزارش گرداب به نقل از سی‌نت، هکرها قادر خواهند بود از طریق کنترل ضربات وارد شده به صفحه کلید رایانه‌ای که در فاصله چند اینچی‌ آی‌فون قرار دارد، به جاسوسی از آن بپردازند.

 “پاتریک ترینور” استاد علوم کامپیوتر “دانشگاه جورجیا” می‌گوید هکرها می‌توانند بدافزاری را در آی‌فون مخفی کنند که قادر است به کمک صدای ناشی از لرزش دکمه‌های صفحه کلید، کل جملات تایپ شده را با دقت ۸۰ درصد رمزگشایی کند.

از آنجایی که “iPhone 4s” و دیگر گوشی های تلفن همراه هوشمند موجود، دارای شتاب سنج و گردش‌ نما هستند، به راحتی ممکن است بدافزارهای موجود بر روی چنین دستگاه‌هایی، آنچه که از طریق صفحه کلید رایانه‌ای که در نزدیکی‌اش قرار دارند تایپ می‌شود را تشخیص دهند.

در گزارش محققان جورجیا به این نکته اشاره شده است که این تکنیک از طریق احتمال و با تشخیص ضربات ناشی از فشرده شدن هر دو کلید و نه یک کلید مجزا، کار می‌کند.

این نرم‌افزار ضربات وارد شده به صفحه ‌کلید را به صورت جفت‎هایی مدل‌سازی کرده و سپس تعیین می‌کند که آیا “زوج کلید” فشرده شده در سمت راست صفحه کلید قرار دارد یا سمت چپ آن و این‌که ۲ کلید به هم نزدیک هستند یا خیر.

در مرحله بعد، نرم‌افزار مخفی می‌تواند آن‌چه را که از ضربات ناشی از فشرده شدن دکمه‌ها جمع‌آوری کرده است، به وسیله فرهنگ لغت آن‌برد (onboard) ترجمه کند. در این فرهنگ لغت نیز کلمات به صورت حروف جدا از هم و بر اساس این‌که در کجای صفحه کلیدهای استاندارد، موسوم به “QWERTY” قرار دارند موجود هستند.

به عنوان مثال، کلمه “canoe” هنگام تایپ به زوج‌های “C-A”، “A-N”، “N-O” و “O-E” تقسیم می‌شود. این جفت‌ها به کدهای سیستم تشخیص زیر تقسیم می شوند: “چپ- چپ- نزدیک”، “چپ- راست- دور”، “راست- راست- دور” و “راست- چپ- دور”.

این کدها با کدهای موجود در فرهنگ لغت مقایسه شده و کلمه ” canoe” را به وجود می‌آورند که دقیقا همان کلمه‌ای است که تایپ شده بود.

این سیستم که با فرهنگ لغتی شامل ۵۸ هزار کلمه کار می‎کند، می‌تواند تا ۸۰ درصد کلمات را درست تشخیص دهد.

پیش از این نیز برخی از برنامه‌های جاسوسی “Spyware” رایانه‎ای، قادر به ردیابی و تشخیص اطلاعات تایپ شده از طریق صفحه کلید بودند.



           
سه شنبه 10 آبان 1390برچسب:, :: 20:26
mahnaz

اوبونتو یکی از محبوب ترین توزیع های لینوکس به شمار می آید و همین الان هم بعضی ها آن را روی تبلت و حتی تلفن هوشمند شان نصب می کنند. اما به هر حال نسخه فعلی یک نسخه دسکتاپ است و برای صفحه های لمسی طراحی نشده است.

از سال گذشته شایعاتی وجود داشت که این توزیع محبوب لینوکس قصد دارد به سوی تلفن های هوشمند و تبلت ها هم حرکت کند تا اینکه سرانجام این شرکت رسما اعلام کرده که می خواهد از نسخه معمول اش برای کامپیوترهای شخصی خارج شود و مرزهای جدیدی را ببیند.

آنها می گوید هم اکنون به نظر زمان مناسبی می آید که ما به سوی تبلت ها، تلفن های هوشمند و تلویزیون ها حرکت کنیم. هر چند فعلا محصولی برای ارایه وجود ندارد اما آنها می گوید که امیدوارند تا زمان ارایه نسخه 14.04 اوبونتو در سال 2014 این لینوکس وارد تلفن های هوشمند هم بشود.

بنابراین می توانید امیدوار باشید که نسخه های اولیه و آزمایشی را خیلی زودتر در اینترنت پیدا کنید. انگار اندروید در حال پیدا کردن یک برادر جدید است.



           
سه شنبه 10 آبان 1390برچسب:, :: 20:19
mahnaz

در يك بررسي آماري معلوم شد، تقريبا يك سوم از مردم براي رفاه مالي خود خيلي بيشتر از سلامت جسمي‌شان نگران مي‌شوند و به پول، بيشتر از سلامتي خود اهميت مي‌دهند.

 اين نگراني‌هاي مالي شامل دغدغه‌ و نگراني نسبت به جلسات و ملاقات‌هاي مالي، غرق شدن در بدهي‌هاي بيشتر و وام‌هاي زياد و يا حتي مشكلات مالي مربوط به يك دوست يا عضو خانواده هستند كه احساس افسردگي عميق را در انسان دو برابر مي‌كنند.

 به نوشته روزنامه ميرور، در يك مطالعه جديد در انگليس تحت عنوان «اميدها و ترس‌ها» معلوم شد كه مساله سلامت جسمي براي مردم در درجه دوم اهميت قرار دارد و فقط 23 درصد از شركت كنندگان نسبت به سلامت جسمي خود يا اعضاي خانواده‌شان، نگران هستند و به اين موضوع اهميت بيشتري مي‌دهند. در اين بررسي 2023 فرد بالغ انگليسي شركت داشته‌اند.

 در عين حال مطالعه ديگري كه در همين رابطه انجام گرفته معلوم كرده است كه حدود شش ماه پيش، اين آمار كاملا برعكس بوده به طوري موضوع سلامت، بزرگترين نگراني و دغدغه مردم اين كشور بوده و نگراني‌هاي مالي در رديف دوم قرار داشتند.



           
سه شنبه 10 آبان 1390برچسب:, :: 20:14
mahnaz
درباره وبلاگ


سلام به دوستان گلم.امیدوارم وبلاگم براتون مفید باشه.و با نظرات سازنده خودتون در بهتر شدن وبلاگم منو یاری کنید.
نويسندگان
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان همه نوع مطلبی اینجا پیدا میشه و آدرس helpland.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.