اسلایدر

همه نوع مطلبی اینجا پیدا میشه
 
همه نوع مطلبی اینجا پیدا میشه
دانلود,عـکس,آهنگ,آموزش,اخبار,دانشگاه,بیوگرافی,علمی,برنامه,سرگرمی,مطالب جالب

 

می توانید پردازشگر FX-8150 شرکت ای ام دی را سریع ترین پردازشگر جهان بنامید. چرا که یک فرد به نام اندر یانگ از این شرکت موفق شده آن را تا سرعت 8.46 GHz اورکلاک کند.

جالب اینجا است که او این کار را به تنهایی بدون کمک هیچ تیم یا پشتیبانی مالی انجام داده است. اورکلاک با ۲ گیگ رم و روی یک مادربورد ایسوس Crosshair V Formula صورت گرفته و او برای این کار بقیه هسته های پردازشگر را از کار انداخته است چرا که در این صورت باعث ذوب شدن سی پی یو میشده!

با این اورکلاک در حال حاضر رکورد سریع ترین پردازشگر جهان در اختیار AMD و مدل FX-8150 است. هر چند با رقابتی که در اینجا وجود دارد حتی چند ماه و هفته هم نمی توان به پایدار بودن این رکورد امیدوار بود.



           
سه شنبه 10 آبان 1390برچسب:, :: 20:10
mahnaz

 

اگر به معماری یا طراحی علاقه مند باشید، حتما نام زها حدید، معمار و طراح عراقی-بریتانیایی به گوشتان خورده است. امروز سالروز تولد این معمار مشهور است که اخیرا به جمع داوران جایزه معماری پریتزکر هم پیوسته است. جایزه Pritzker را تقریبا می توان به اسکار معماری تشبیه کرد و مراسم آن در سال 2012 به میزبانی کشور چین برگزار خواهد شد. پس فقط با در نظر گرفتن همین نکته و جدا از همه پروژه های نامی و مشهور این معمار و این که زها حدید به عنوان اولین زن در سال 2004 برنده این جایزه بوده، می‏توان متوجه شد که خانم حدید در دهه هفتم زندگی خود به چه جایگاهی در دنیای معماری دست پیدا کرده است.

به همین بهانه می خواهیم به تماشای طراحی های او بنشینیم. اما این بار نه در حوزه طراحی و معماری ساختمان. می خواهیم بدانیم او در این سال ها به جز ساختمان به طراحی چه چیزهای دیگری پرداخته است.

پس اگر موافقید در ادامه مطلب ما را همراهی کنید.



ادامه مطلب ...


           
دو شنبه 9 آبان 1390برچسب:, :: 21:49
mahnaz

 ستاره شناسان دانشگاه هنگ کنگ موفق شدند در فضا مولکولهایی را کشف کنند که شبیه به مولکولهای کربن و نفت هستند.

به گفته این محققان برخلاف فرایندی که در زمین وجود دارد، مولکولهای آلی که در فضا یافت می شوند، در اثر تجزیه ارگانیسمهای زنده ایجاد نشده اند بلکه حاصل فعالیت ستارگان بوده و در واقع این اجرام آسمانی کارخانه تولید ترکیبات آلی در فضا هستند.

این ستاره شناسان در این خصوص توضیح دادند: "مطالعات ما نشان می دهد که ستارگان برای ایجاد ترکیبات آلی پیچیده در شرایط نزدیک به خلاء مشکلی ندارند. هر چند این کشف غیر منتظره از نظر تئوریک غیرممکن است اما نتایج رصدهای ما حاکی از آن است که این فرایند در فضا می تواند رخ دهد."

این محققان با بررسی پرتوهای منتشر شده "مادون قرمز شناسایی نشده" (Uie) که در کهکشانها، ستارگان و در ماده بین ستاره ای توسط رصدهای فضایی مادون قرمز اسا و تلسکوپ فضایی اسپیتزر ناسا ردیابی شده بودند به این نتایج دست یافتند.

 تا به امروز، معتبرترین فرضیه برای توضیح منشای این انتشارات اسرارآمیز این بود که این پرتوها از هیدروکربورهای چندحلقه ای آروماتیک ساخته شده اند. این نوع هیدروکربورها ساختارهای حلقه ای محتوی اتمهای کربن و هیدروژن هستند.

 این درحالی است که طیفهایی که دانشمندان هنگ کنگی بررسی کردند با طیفهای تابیده از هیدروکربورها سازگار نیست و در عوض به نظر می رسند که از مولکولهای آلی با ساختارهای بسیار پیچیده تری ساخته شده باشند. همچنین نتایج این بررسیها حاکی از آن است که این ترکیبات مشابه نفت در مدت زمان کوتاهی شکل گرفته اند و مستقیماً از ستارگان رسیده اند.

 درحقیقت رصدهایی که با تجزیه طیفهای گرد و غبار تولید شده توسط انفجار ابرنواختری انجام شد نشان داد که این مواد می توانند در مدت چند هفته ایجاد شوند.

 براساس گزارش نیچر، این ترکیبات نه تنها مشابه ترکیبات کربنی و نفت بر روی زمین هستند بلکه همچنین به بعضی از موادی که در شهاب سنگها یافت می شوند نیز شباهت دارد.



           
دو شنبه 9 آبان 1390برچسب:, :: 21:46
mahnaz


مدیریت پروژه امروزه یکی از جدی ترین مباحث در اجرای یک طرح محسوب میشود، حجم اطلاعات و مواردی که در یکی پروژه می‌بایست کنترل شوند به حدی بالا است که برای مدیریت مناسب آنها نیاز به کمک وجود دارد. در اینجاست که نرم افزارهای کنترل پروژه به کمک ما آمده و اطلاعات را برای ما دسته بندی میکنند.
 

اپلیکیشن Due Today برنامه ای تخصصی برای مدیریت پروژه می‌باشد. این نرم افزار با امکانات بسیاری که در اختیار کاربر قرار میدهد، تمامی سطوح پروژه را در سلطه شمامی‌آورد.

شما در این برنامه امکان تعریف پروژه های مختلف و نقطه پایان آنها را دارا هستید؛ همچنین می‌توانید در داخل یک پروژه کلان به تعریف چندین پروژه خرد بپردازید. در هر پروژه امکان تعریف مسئولین و افراد دخیل در آن وجود دارد و طبق امکانی که برنامه در اختیار شما قرار میدهد میتوانید اقدامات انجام شده توسط هر فرد را در موبایل خود کنترل کنید.

اگر به دنبال این هستید که به صورت کاملا حرفه ای کنترل پروژه خود را انجام دهید میتوانید نسخه ویندوزی این نرم افزار را نیز ( به قیمت ۱۴.۹۹$ ) خریداری کرده و کلیه اطلاعات گوشی خود را با آن یکپارچه کنید.

در کلام آخر Due Today اپلیکیشنی است که دامنه استفاده آن از مهندسی صنایع تا یک کاربر عام میتواند گسترده باشد. این اپلیکیشن حتی می تواند تنها به مرتب سازی فعالیت های روزانه یک فرد اختصاص یابد.

این اپلیکیشن در دو نسخه رایگان و پولی(با قیمت ۲.۹۹ ‍$) برای کاربران اندروید در دسترس است. تفاوت این دو نسخه در ویژگی هایی از نرم افزار مانند داشتن ویجت های مختلف، پشتیبانی از تبلت ها و... می‌باشد.
 



           
دو شنبه 9 آبان 1390برچسب:, :: 21:42
mahnaz

 

 

خوشمزه یا بدمزه بودن هر غذا را ترکیبی از فرآیندهای فیزیولوژیک (سازوکار حیاتی) و سایکولوژیک(سازو کار روانی) تعیین می کند. بنابراین تاکنون ساخت سیستمی که بتواند خوشمزه بودن غذاها را تشخیص دهد کار سختی بوده است.

اما ظاهرا عده ای از پژوهشگران دانشگاه کپنهاگ به فکر افتاده اند که از تکنولوژی تشدید مغناطیسی (تکنولوژی به کار رفته در تهیه تصاویر MRI) برای تعیین کیفیت و مزه گوجه فرنگی ها استفاده کنند.

آنها ابتدا بر اساس یافته های تشدید مغناطیسی سطح قند و آمینو اسیدهای موجود در 18 نوع مختلف گوجه فرنگی را تعیین کردند. سپس انواع این گوجه فرنگی ها را به داوطلبین دادند تا آنها را بچشند و از لحاظ مزه و بافت گوجه فرنگی به این گونه ها نمره بدهند. بعد از آن اطلاعات مربوط به سطح و نوع مواد موجود در هر نوع گوجه فرنگی را با درجه بندی کیفی و کمی آن تطابق دادند تا الگویی برای تعیین تلخی، شیرینی، شوری، خوشمزه بودن، بدمزه بودن و حتی قوام و ساختار گوجه فرنگی به دست بیاورند.

محققین امیدوارند که سیستم ابداعی آنها بتواند بعنوان قسمتی از خط تولید کارخانه های کنسروسازی برای بهبود کیفیت محصولات به کار رود. می شود تصور کرد که در آینده کنسروها در طعمهای مختلف طبیعی دسته بندی و عرضه شوند و هرکس بتواند سازگار با ذائقه خودش یک نوع از آنها را انتخاب کند.



           
دو شنبه 9 آبان 1390برچسب:, :: 21:40
mahnaz

 

اگر در این خودرو چرت بزنید بیدارتان می کند!

خودرو سازی فورد سیستم جدیدی را برای افزایش ایمنی هنگام رانندگی به اتومبیل های جدیدش در سال ۲۰۱۲ اضافه خواهد کرد. این سیستم در طول رانندگی مراقب است تا اتومبیل از مسیر خود خارج نشود و در صورت لزوم به راننده خواب آلود یا حواس پرت هشدار می دهد.

در فناوری جدید یک دوربین حرکت خودرو را در جاده زیر نظر دارد و در صورت انحراف خودرو از مسیرش یا حرکات غیرعادی، از طریق چند مکانیسم مختلف راننده را مطلع می کند. در ابتدا هشدار توسط روشن شدن یک چراغ روی داشبورد خودرو است در ادامه ویبره نصب شده روی فرمان به راننده هشدار می دهد و یک پیام صوتی نیز به صدا در می آید.

 



ادامه مطلب ...


           
دو شنبه 9 آبان 1390برچسب:, :: 21:36
mahnaz
           
دو شنبه 9 آبان 1390برچسب:, :: 21:29
mahnaz

سومين دوره‌ مسابقات سراسري «سودوكو» در دو بخش انفرادي و تيمي به همت دانشكده رياضي و علوم كامپيوتر دانشگاه صنعتي اميركبير، 9 و 11 آبان ماه جاري برگزار مي‌شود.

 بخش انفرادي سومين دوره مسابقات سودوكو به طول 600 متر برگزار شود كه نسبت به سال گذشته 100 متر افزايش داشته است.

 در بخش تيمي نيز براي اولين بار با حضور تيم‌هاي دانشجويي از دانشگاه صنعتي اميركبير و تيم‌هايي از دبيرستان‌هاي مطرح شهر تهران برگزار مي‌شود.

 اين مسابقه با هدف فراهم كردن محيطي صميمانه براي حضور تمام اقشار جامعه دانشگاهي در قالب تعاملي نشاط ‌آور به منظور سنجش ميزان خلاقيت و ايجاد شور و شوق مي‌باشد كه به مناسبت‌ دهه بزرگداشت رياضيات در دانشگاه صنعتي اميركبير برگزار مي‌شود.



           
دو شنبه 9 آبان 1390برچسب:, :: 20:59
mahnaz

 

پیشرفت فناوری سبب می شود که شرکت های بزرگ هر سال به دنبال پیدا کردن گزینه های جدیدی برای رقابت باشند. مثلا در تلویزیون ها فناوری سه بعدی در طی سال جاری به یکی از رقابت های اصلی تبدیل شده بود. اما در دنیای تلفن های هوشمند به نظر می رسد سال آینده یک گزینه جدید برای رقابت داشته باشیم: انعطاف پذیری
 



ادامه مطلب ...


           
یک شنبه 8 آبان 1390برچسب:, :: 23:11
mahnaz

به دنبال افزايش توجه خودروسازان به توليد خودروهاي هوشمندتر و خودكار، شركت جنرال موتورز قصد دارد سيستم پارك كردن خودكار خودروهاي خود را ارتقا داده تا پس از پياده كردن راننده، خود به جست‌وجوي جاي خالي پارك بگردند.

 به گفته اين شركت، اين كار از لحاظ سوختي بسيار با صرفه‌تر از حضور راننده و انتظار آن براي خالي شدن جاي پارك خواهد بود.

افزايش بهره‌وري سوخت يكي از مزايايي وعده داده شده خودروهاي هوشمند است كه مي‌تواند با پيش‌بيني مقصد راننده، مسيريابي مجدد در منطقه پيش‌بيني‌شده پر ترافيك و سفرهاي كارواني، به كاهش مصرف سوخت كمك كند.

 پيش از اين مفاهيم پارك خودكار خودرو ارائه شده بود و شركت جنرال موتورز، مفهوم جديد خود را با نام EN-V معرفي كرده است.

در اين مفهوم، راننده از خودرو پياده شده و به كار خود خواهد پرداخت؛ در حاليكه خودرو به دنبال جاي خالي مناسب پارك گشته و سپس راننده، در زمان نياز، از طريق برنامه گوشي همراه هوشمند، خودرو را به سوي خود فرا خواهد خواند.

 اكنون آزمايشگاه ادغام برقي و كنترلي جنرال موتورز، در حال كار براي ممكن ساختن اين فناوري است.

 خودروسازان در دهه‌هاي اخير بر روي خودكارسازي خودروها كار كرده‌اند؛ اما اخيرا اين تلاش‌ها در پي رقابت سازمان پروژه‌هاي تحقيقاتي دفاعي پيشرفته آمريكا براي ساخت خودروهايي با قابليت حركت خودكار در يک محيط شبيه سازي‌شده شهري شدت يافته‌است.

 تيم شركت جنرال موتورز و دانشگاه كارنگي ملون در اين رقابت برنده شدند.



           
یک شنبه 8 آبان 1390برچسب:, :: 23:3
mahnaz

 

در دنیای IT و فناوری با فروشگاه های شرکت اپل آشنا هستیم. چند هفته پیش هم ازتصمیم گوگل برای گشایش فروشگاهی در لندنبا خبر شدیم. اما در دنیای اتومبیل ها چطور؟ اگر شما به برندی مانند فراری علاقه مند هستید حتما می دانید که این شرکت هم دارای فروشگاه هایی برای عرضه محصولاتش هست. آخرین فروشگاه هم چند روزی است که در حاشیه ی شهر Serravalle Scrivia در ایتالیا افتتاح شده.



ادامه مطلب ...


           
یک شنبه 8 آبان 1390برچسب:, :: 22:56
mahnaz

www.iranvij-group.com | گروه اینترنتی ایران ویج ‌

در کشور تایلند به تازگی نوشیدنی جالبی رو ابداع کردن که به کمک خون مار کبری و خون قلب مار کبری تهیه میشه . میدونم برای شما هم چندش اور هست اما چه میشه کرد که این روز ها حرف اول رو در تایلند میزنه :-&



ادامه مطلب ...


           
یک شنبه 8 آبان 1390برچسب:, :: 22:45
mahnaz

تلويزيون جديد شركت «اپل» قرار است از نرم‌افزار دستيار شخصي «سيري» (Siri) براي كنترل صوتي آن استفاده كند كه پاياني بر عمر دستگاه‌هاي كنترل از راه دور تلويزيون‌ها خواهد بود.

 بر اساس اطلاعات درز كرده از زنجيره توليدي اپل، اين شركت از ماه سپتامبر در حال كار بر روي نمونه پيش‌ساخت اين دستگاه بر اساس يك طراحي اوليه از استيو جابز، مدير عامل فقيد اين شركت است.

 جابز دريافته بود كه مي‌توان از الگوريتم‌هاي زبان طبيعي نرم‌افزار سيري براي صحبت با تلويزيون استفاده كرد.

 جابز چندي پيش در اثر سرطان پانكراس درگذشت.

 جف رابين، مدير اجرايي اپل و سازنده آي‌پاد و آي‌تون اكنون هدايت توسعه داخلي تلاشها براي تلويزيون جديد را بر عهده دارد.

 اين تلويزيون اولين تلاش براي استفاده از كنترل‌هاي طبيعي در تلويزيون نيست و شركتهايي مانند وان فور آل پيش از اين از كنترل از راه دورهاي اشاره‌اي استفاده كرده‌اند كه با حركت فرد به سمت صفحه كار مي‌كنند.

 از ديگر موارد مي‌توان به دوربين كينكت ايكس‌باكس مايكروسافت اشاره كرد كه با صدا كنترل مي‌شود اما نرم‌افزار بسيار پيچيده سيري به مثابه گام بزرگي در اين فناوري محسوب مي‌شود.

 اين دستگاه احتمالا در اواخر 2012 يا 2013 وارد بازار خواهد شد.

 اين در حالي است كه به باور بسياري از افراد، شركت اپل در آينده به ارائه تلويزيونهاي لمسي خود با سيستم عامل اي‌او‌اس(iOS) خواهد پرداخت.



           
یک شنبه 8 آبان 1390برچسب:, :: 22:34
mahnaz

 

نمودار به خوبی گویا است. اگر به یاد داشته باشید مدت زیادی از اعلام اپل به عنوان بزرگترین فروشنده تلفن های هوشمند در جهان نمی گذرد اما به نظر می رسد که این افتخار زیاد برای اپل دوام نیاورده و فعلا این سامسونگ است که باید خوشحال باشد. این خبری است که از روز گذشته در همه جا پخش شده اما واقعیت اینجاست که این اندروید است که در حال پیشی گرفتن بر آی او اس است. و در کنار آن کمک های سخت افزاری شرکتی مثل سامسونگ هم سبب شده که اپل در حال عقب افتادن در این بازار باشد.



ادامه مطلب ...


           
یک شنبه 8 آبان 1390برچسب:, :: 22:27
mahnaz

 

نمایشگاهی به نام FPDI یا Flat Panel Display International در ژاپن در طی سه روز گذشته برگزار شده است. در این نمایشگاه شما گجت نهایی و آماده فروشی نمی بینید بلکه اینجا چیزهایی پیدا می کنید که در ساخت گجت های ما استفاده می شوند. این نمایشگاه به نمایشگرها و فناوری های مرتبط با آنها اختصاص دارد. پس بیایید با هم نگاهی بیاندازیم به جالب ترین محصولاتی که در نمایشگاه امسال ارایه شده اند.

ادامه مطلب را از دست ندهید.



ادامه مطلب ...


           
شنبه 7 آبان 1390برچسب:, :: 21:26
mahnaz

برای دانلود بر روی سال مورد نظر راست کیلیک نموده و save as نمایید

با تشکر از http://www.ab-rafiee.com/

به درخواست خودش در صورت مفید بودن براشون صلوات بفرستید

۸۲ _

۸۶-۷(۲)

_۸۷-۸(۱)

_ ۸۷-۸(۲)

_۸۸-۹(۱)
۸۸-۹(۲)



           
شنبه 7 آبان 1390برچسب:, :: 21:24
mahnaz

برای دانلود بر روی سال مورد نظر راست کیلیک نموده و save as نمایید

با تشکر از http://www.ab-rafiee.com/

به درخواست خودش در صورت مفید بودن براشون صلوات بفرستید

۸۵-۶(۱) _

۸۵-۶(۲) _

۸۶-۷(۱) _

۸۶-۷(۲)
۸۸-۹(۲)



           
شنبه 7 آبان 1390برچسب:, :: 21:22
mahnaz

 

 

نهمین جشنواره ملی ایده های برتر
همراه با هشتصد میلیون ریال جوایز نقدی
آخرین مهلت ارسال ایده ۲۵ آبانماه ۹۰
ثبت ایده از طریق وبسایت جشنواره
 
baner 3


           
شنبه 7 آبان 1390برچسب:, :: 21:16
mahnaz

موس جدید مایکروسافت با نام آرک رونمایی شد.از امکانات آن میتوان به انعطاف پذیری ,لمسی بودن دکمه های چپ و راست کیلیک, پیشتیبانی از سیستم وایرلس و عمر باطری ۶ ماهه اشاره کرد.

موس جدید و حرفه ای مایکروسافت Arc Touch Black Wireless BlueTrack Mouse



ادامه مطلب ...


           
شنبه 7 آبان 1390برچسب:, :: 21:9
mahnaz

 

شرکت IBM قصد دارد از قدرت پردازشگر ابررایانه های خود برای شبیه سازی بخشهای حیاتی از مغز جانداران و انسان استفاده کند.

 

پروژه نهایی این شرکت تنها شبیه سازی مغز گربه نیست بلکه این شرکت قصد دارد ماده خاکستری مغز دیگر جانداران و حتی انسان را شبیه سازی کند. قرار است این کار با استفاده از توده ای از پردازشگرها انجام شود که به صورت همزمان و موازی به پردازش اطلاعات خواهند پرداخت.

IBM تا کنون توانسته با استفاده از 512 پردازشگر مغز یک موش آزمایشگاهی و با استفاده از دو هزار و 48 پردازشگر مغز یک موش صحرایی را شبیه سازی کند، این در حالی است که شبیه سازی مغز یک گربه به 24 هزار و 576 پردازشگر نیاز خواهد داشت.

این اعداد به این شکل به دست می آیند: IBM نسبتی عملیاتی را میان یک پردازشگر و یک گیگابایت حافظه و انرژی مورد نیاز تعداد تعیین شده ای از نورونها و سیناپسها ایجاد کرده است. در واقع ابررایانه "بلوژن" با داشتن 147 هزار و 456 پردازشگر موازی بر اساس این تناسب می تواند 4.5 درصد از مغز انسان را شبیه سازی کند.

بر اساس گزارش ان بی سی، در واقع برای شبیه سازی کل مغز انسان با داشتن 20 میلیارد نورون و 200 تریلیون سیناپس به ابررایانه ای با 880 هزار پردازشگر نیاز خواهد بود، ابررایانه ای که IBM امیدوار است بتواند تا سال 2019 به آن دست پیدا کند.



           
شنبه 7 آبان 1390برچسب:, :: 21:6
mahnaz
درباره وبلاگ


سلام به دوستان گلم.امیدوارم وبلاگم براتون مفید باشه.و با نظرات سازنده خودتون در بهتر شدن وبلاگم منو یاری کنید.
نويسندگان
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان همه نوع مطلبی اینجا پیدا میشه و آدرس helpland.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.